Laserfiche WebLink
• <br /> MINUTES <br /> ELK GROVE VILLAGE PLAN COMMISSION <br /> Wednesday, June 18, 1980 <br /> A regular meeting of the Plan Commission was called to order at 8 p.m. <br /> on Wednesday, June 18, 1980 in the Multi-Purpose Room of the Municipal <br /> Building, 901 Wellington Avenue. <br /> MEMBERS PRESENT: <br /> Kenna, Edward W. , Chairman <br /> Cummins, Leah, Secretary <br /> Geinosky, Frederick C. <br /> Glass, John R. <br /> Mullen, George E. <br /> Paliganoff, David J. <br /> Stangeland, Orrin J. <br /> STAFF PRESENT: <br /> Stephen M. Feller, Administrative Assistant <br /> Charles B. Y•enrici, Deputy Fire Chief <br /> Robert J. Callahan, Building Inspection Supervisor <br /> Impact Zoning <br /> Wayne White, a representative of Gould Research Laboratories, <br /> presented a simulation exercise on the energy crisis. <br /> Docket 80-2: Semar Petition for Annexation and Rezoning <br /> Robert Marx, Attorney, and Herman Semar, Builder, were present <br /> to represent the petitioners. The petitioners were requesting that <br /> the Village annex 10.46 acres of property located at the southwest <br /> corner of Biesterfield and Beisner Roads. The annexation would be <br /> made contingent on the property's being zoned O-T, Office-Transition <br /> District. The Village's Official Map shows the prperty zoned R-3, <br /> Single Family Residence District. <br /> Marx stated that he had met with Ronald Cope, attorney for <br /> several residents in the area, and had come to the conclusion that <br /> neither the residents nor the petitioner preferred to move the office <br /> building to the southern portion of the 10.46 acre parcel. <br /> Cope explained that the residents in the area could support the <br /> petition for annexation and rezoning provided that several conditions <br /> are satisfied. Below is a listing of the proposed conditions and both <br /> the petitioners and Plan Commissioners' reactions to each proposed <br /> condition: <br /> (1) The compensatory storage area be dedicated to <br /> the Village as natural open space and remain as natural <br /> open space. <br /> Marx commented that he had no objection to this suggestion, provided <br /> that the building could be constructed as proposed. <br />